okładka

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2007.

Mięso technologia., Mięso, Technologia żywności, Postępowanie z żywnością metody, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
978-83-204-3305-0 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2007.
Numer wydania
Wyd. 2 uaktual.
Objętość
345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
637.5(075.3-021.66)
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Mięso
Technologia żywności
Postępowanie z żywnością metody
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
020
%a 9788320433050
080
%a 637.5(075.3-021.66)
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wyd. 2 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300
%a 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso %x technologia.
650
%a Mięso
650
%a Technologia żywności
650
%a Postępowanie z żywnością %x metody
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3305-0 : zł 55

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: M39001
Sygnatura: Podr.64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane