Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
978-83-204-3305-0 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 2 uaktual.
Objętość
345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Postępowanie z żywnością metody
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
080
%a 637.5(075.3-021.66)
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2007.
300
%a 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso
%x technologia.
650
%a Technologia żywności
650
%a Postępowanie z żywnością
%x metody
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3305-0 : zł 55